icon

Tension & Trauma Releasing Exercises

devider

Binnenkort Beschikbaar!

Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE) is een zelfhulp methodiek waarmee je het lichaamseigen fysiologische ontspanningsmechanisme van de mens triggert.

 

TRILLEN!

Trillen is een normale manier van ontladen na een spannende gebeurtenis. Of die nu klein of groot is. De opgeslagen spanning moeten we weer kwijt, anders krijgen we op den duur lichamelijke en psychische klachten. Dr. David Berceli heeft een serie eenvoudige oefeningen opgesteld waarbij je gaat trillen in een diepere laag. Op deze manier los je opgestapelde spanning op een natuurlijke manier op. De spanning verlaat het lichaam, zonder dat je emotie of herbeleving ervaart. Het is een zachte, zelfregulerende methode. Je hebt zelf de touwtjes in handen. Een fantastische manier om in balans te komen en te blijven!

 

Bij Soulfire maak je op een veilige en rustige manier kennis met TRE. Individueel of in een kleine groep. Ervaar een diepe ontspanning. Ontdek wat TRE voor jou kan betekenen en krijg tools je eigen balans te creëren!

 

Meer informatie?

Bezoek www.tre-nederland.nl

Individuele coaching trajecten op maat, voor een snel en duurzaam resultaat.

devider
icon-coaching

Coaching

Ben je toe aan een positieve verandering in jouw leven?

icon-training

Training

NLP trainingen
workshops en lezingen

icon-soulfire

Soulfire

“Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.”

icon-soulfire

Over Carolien

 

Carolien is in het dagelijks leven werkzaam in het Voortgezet Onderwijs als mentor en docent biologie. Daarnaast is zij als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van coaching, groepsfitness en voeding.

 

Ook werkt zij samen met NLPro-training bij het verzorgen van o.a. NLP-trainingen.