Meet the Trainers

Carolien Smit - Soulfire
IMG_5200

Over Carolien

 Carolien Smit is de oprichter en eigenaar van Soulfire.
Tot 2019 was zij in het dagelijks leven werkzaam in het Voortgezet Onderwijs als mentor en docent Biologie. Daarnaast is zij zelfstandig ondernemer op het gebied van groepsfitness, voeding en coaching. 

Op zoek naar handvatten voor de begeleiding van haar leerlingen, deed Carolien tijdens haar studie de minor ‘Coaching en Begeleiding in het pedagogisch werkveld’. Hier ontdekte zij de kracht van NLP als tool om meer uit jezelf en uit anderen te halen.

In de jaren daarop volgde zij een breed scala aan trainingen op het gebied van NLP, Analytic Profiling, hypnose en coaching. 

Carolien heeft aan den lijve ondervonden hoe je leven verandert als je de focus verlegt van problemen naar oplossingen, en je de maker wordt van je eigen geluk. Zij overwon een jarenlange worsteling met psychische problemen en staat nu volop in het leven, gedreven om zichzelf steeds verder te blijven ontwikkelen en een ook bijdrage te kunnen leveren in het proces van een ander. 

Als trainer brengt Carolien een waardevolle bron van kennis en ervaring met zich mee, en met haar aanstekelijke enthousiasme is zij als geen ander in staat om de nieuwsgierigheid aan te wakkeren die de deur opent naar nieuwe mogelijkheden. 

Over Michael

75196405_10217242561428481_3530218351420768256_o

Michael Smit is al vroeg in het ondernemerschap gestapt. Na het afronden van zijn opleiding tot masseur startte hij zijn eerste massage-praktijk, kort daarna richtte hij zijn bedrijf GMA Sports (bootcamp-club) op.

Tijdens het werk als masseur en trainer kwam hij er achter dat er een zorgwekkende trend aan het ontstaan was. De tijd van spierscheuren en verstuikte enkels was voorbij en daarvoor kwamen ‘psychosomatische klachten’ in de plaats.

Om deze klachten beter te kunnen begrijpen en behandelen is Michael verder gaan leren en kwam daarbij in aanraking met NLP en Hypnose.

Als trainer neemt Michael veel ervaring mee uit de praktijk, met meer dan vierduizend behandelingen in de handen kent hij als geen ander de effecten van emotie op het menselijk lichaam. Met passie en humor brengt hij dit graag over aan ieder die zichzelf verder wil ontwikkelen.