Wij zijn Soulfire!

devider
icon

We kennen allemaal momenten in ons leven waarin we het even niet meer weten. Soms zit je klem. Of je hebt behoefte aan een nieuwe stap. Maar hoe en in welke richting weet je niet precies. Op die momenten is het fijn als er iemand even met je meekijkt, zonder oordeel en met een frisse blik. Ben je op zoek naar een professionele, betrokken en betrouwbare coach met een deskundig en luisterend oor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wij zijn Soulfire! Wij zijn gespecialiseerd in individuele coachingstrajecten op maat. Het goede nieuws is dat wij je vaak snel op het spoor kunnen zetten. Wij leveren maatwerk. Altijd gericht op jouw specifieke vraag.

 

Soulfire biedt coaching bij verschillende uitdagingen en doelen. Wij hebben specifieke expertise op het gebied van angst en stress. Maar we zijn ook thuis in depressieve klachten en eetstoornissen. Wij ondersteunen je bij het terugvinden van je eigen balans, kracht en rust. Persoonlijke benadering is onze kracht. Wij helpen je vanuit een doelgerichte insteek.

 

Ook voor het verzorgen van trainingen en workshops gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling kun je bij Soulfire terecht.

 

Benieuwd naar wat een coachingstraject jou kan opleveren?
Neem dan hier contact op.

Individuele coaching trajecten op maat, voor een snel en duurzaam resultaat.

devider
icon-coaching

Coaching

Ben je toe aan een positieve verandering in jouw leven?

icon-training

Training

NLP trainingen
workshops en lezingen

icon-soulfire

Soulfire

“Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.”

icon-training

In het dagelijks leven werk ik als mentor en docent biologie in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben actief op het gebied van coaching, groepsfitness en voeding. Bovendien bied ik verschillende workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Dit is Carolien!

devider
icon-training

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe je leven kan veranderen als je de focus verlegt van problemen naar oplossingen. Op die manier creëer je je eigen geluk. Ik overwon een jarenlange worsteling met depressies en eetstoornissen. Nu sta ik volop in het leven. Ik ben gedreven om mezelf steeds verder te ontwikkelen, en wil ook graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van anderen. Van hieruit is Soulfire ontstaan.

 

Als coach en ervaringsdeskundige neem ik een waardevolle bron van kennis en ervaring met me mee. Mensen die mij kennen, spreken over mijn aanstekelijke enthousiasme. Drive, persoonlijke benadering en het aanwakkeren van nieuwsgierigheid om mensen te attenderen op nieuwe mogelijkheden.

 

Handvatten voor de begeleiding van leerlingen vond ik tijdens mijn studie ‘Coaching en Begeleiding in het pedagogisch werkveld’. Hier ontdekte ik de kracht van NLP als methode om meer uit jezelf en uit anderen te halen. In de jaren daarop volgde ik een breed scala aan trainingen op het gebied van NLP, Analytic Profiling, TRE, hypnose en coaching. Nog steeds laat ik mij regelmatig met veel plezier bijscholen.
Door mijn levenservaring te combineren met kennis die ik heb opgedaan tijdens trainingen en opleidingen, ondersteun ik jou in jouw persoonlijke ontwikkeling.

devider

Ervaringen van anderen

devider

Leef het leven dat je wilt leven

"Carolien wist door middel van enkele vragen door te dringen tot de kern van mijn verlangens.

Vervolgens tackelde zij aan de hand van verschillende technieken de hardnekkige overtuigingen die deze wensen in de weg stonden.

Uiteindelijk heb ik mede dankzij onze gesprekken grote stappen weten te maken richting een leven dat ik op mijn manier wil leiden."

Roshni

Pak je eigen regie

“Carolien heeft me geholpen toen ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat.

Ik voelde me vaak alleen en ook behoorlijk gespannen. Carolien deed met mij een oefening uit de NLP. Hoe het precies heeft gewerkt begrijp ik nog steeds niet, maar dat het nogal krachtig was daar is geen twijfel aan mogelijk!

Ik vond Carolien erg prettig in het contact: haar kalmte en fijne stemgeluid, en de rust waarmee ze naar me luisterde en de regie pakte tijdens de oefening. Ze stemt ontzettend goed af met de ander. Carolien is zo iemand bij wie je je direct op je gemak voelt.”

Karlijn

Positieve insteek

Carolien was mijn trainer met de NLP-practitioner training. Met haar heldere uitleg en positieve insteek maakte het een fijne training, bedankt voor de geweldige rit, heb ervan genoten en nu door naar de master, het wordt allemaal steeds helderder en nu gaan we samen de rit afmaken.

Jan