Pay it Forward

PAY IT FORWARD - Help een ander

devider
icon

Pay it forward

 

Ken je de film ‘Pay it forward’?
Het gaat over een jongen die op school een opdracht krijgt van zijn leraar maatschappijleer: bedenk een manier om de wereld te verbeteren. De jongen bedenkt een plan waarbij iedereen een goede daad moet doen voor drie mensen, die dat op hun beurt weer voor drie anderen moeten doen. Het is geen waargebeurd verhaal, maar het is wel een inspirerend idee. Ik doe iets aardigs voor jou, en jij doet vervolgens weer iets aardigs voor een ander. Zo wordt er steeds meer positieve energie doorgegeven, en daar wordt iedereen gelukkiger van.

 

Mijn missie

Jaren geleden zat ik flink met mezelf in de knoop. Ik was depressief, ik had een eetstoornis en ik beschadigde mezelf. Ik had al zoveel behandelingen geprobeerd dat ik de moed had opgegeven.
Het was geluk bij een ongeluk dat ik iemand ontmoette die wel wist hoe ze mij kon helpen. Dat deed ze zonder er iets voor terug te willen. Mijn leven veranderde compleet, en daarvoor ben ik eeuwig dankbaar. Soulfire is ontstaan vanuit mijn wens om iets terug te doen. Of liever gezegd: om door te kunnen geven aan anderen, wat ik zelf heb mogen ontvangen.

 

Ik geloof in de kracht van de methodieken die ik gebruik, en van wat ik als coach te bieden heb.
Elke dag weer ervaar ik de impact ervan, zowel bij mezelf als bij de mensen die ik mag coachen.
Deze ondersteuning zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Mijn doel is dan ook om de stap naar hulp zo laagdrempelig mogelijk te maken.

 

Ik wil graag mensen die het echt nodig hebben en die het niet kunnen betalen, gratis kunnen ondersteunen. Ook wil ik mensen die met mensen werken, trainingen bieden zodat zij anderen weer beter kunnen helpen. Vaak zijn dit vrijwilligers, of professionals met een beperkt budget.
Ik droom ervan op deze manier een mooie ‘Ripple Effect' te creëren. Paying it forward.

 

Hoe kun jij helpen?

Heb ik jou ooit op een of andere manier (bewust of onbewust) geholpen? Heb je bijvoorbeeld een sessie, training of workshop van mij gehad? Heb je een waardevol inzicht of een goeie tip gehaald uit mijn posts, artikelen en blogs? Hebben wij een goed gesprek gehad via chat, telefoon of e-mail? Of heb ik jou gewoon geïnspireerd?

 

Pay it forward!

Je kunt op allerlei manieren een steentje bijdragen.

  • Doe bewust iets aardigs voor iemand anders.
  • Stuur mij een positieve recensie voor op mijn website.
  • Vertel anderen over Soulfire (in een gesprek, via mond-tot-mondreclame of op Social Media)
  • Deel mijn posts, artikelen of blogs.
  • Doneer een geldbedrag via de onderstaande knop. Door middel van donaties kan ik kortingen of volledige vergoede sessies/trainingen aanbieden aan mensen die weinig financiële middelen hebben.

 

Doneer

Via de onderstaande link kun je een zelfgekozen geldbedrag doneren. Soulfire gebruikt alle donaties om mensen met weinig financiële middelen van de nodige ondersteuning te voorzien.
Dit in de vorm van een reductie of een volledige vergoeding op sessies, workshops of trainingen.
Via Social Media of via de website, houd ik jullie op de hoogte van de behaalde resultaten.
Elk beetje helpt, en wordt enorm gewaardeerd.

Individuele coaching trajecten op maat, voor een snel en duurzaam resultaat.

devider
icon-coaching

Coaching

Ben je toe aan een positieve verandering in jouw leven?

icon-training

Training

NLP trainingen
workshops en lezingen

icon-soulfire

Soulfire

“Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.”

icon-soulfire

Over Carolien

 

Carolien is in het dagelijks leven werkzaam in het Voortgezet Onderwijs als mentor en docent biologie. Daarnaast is zij als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van coaching, groepsfitness en voeding.

Ook verzorgt zij verschillende trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.