Soulfire & Partners

devider

Partners

Soulfire werkt samen met ondernemers vanuit verschillende disciplines waar een beroep op kan worden gedaan.
Voor specifieke vragen kun je terecht op de onderstaande websites:

Tylers Toko

Tyler Snoek is ontspanningsmasseur, gewichtsconsulent en voormalig personal trainer. Zijn doel is mensen te helpen bij het vergroten van hun dagelijks welbevinden. Hij heeft een holistische aanpak waarbij hij naar meerdere aspecten van iemands leefstijl kijkt. Hij gaat uit van het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam. Dit betekent dat de cliënt leert om naar diens lichaam te luisteren zodat hij of zij aan het einde van het traject goed in balans is en zelf in staat is aanpassingen te maken waar nodig.

Iep Coaching

Karlijn Pieterse van iep coaching in Voorschoten is psycholoog en kindercoach en begeleidt ouders en kinderen na scheiding. Karlijn helpt ouders bij hun opvoedvragen na de scheiding (zoals “hoe kan ik mijn kind het beste helpen in deze periode?”) en bij het neerzetten van een stevige basis in hun ‘nieuwe’ gezin. Ouders voelen zich weer meer in controle en zekerder in hun nieuwe gezinssituatie. Op speelse wijze werkt Karlijn ook met kinderen vanaf 6 jaar, o.a. bij het verwerken van alle gebeurtenissen en veranderingen na de scheiding. Karlijn helpt ouders en kinderen samen een sterke, liefdevolle start te maken.

Soulfire Kitchen

Soulfire Kitchen is de foodblog van Carolien.

Helemaal gewijd aan voeding, beweging en gezondheid.

Hier kun je terecht voor gezonde recepten, informatie en inspiratie.

Bureau Personal Development

Bureau Personal Development is gespecialiseerd in het optimaliseren van persoonlijke groei van mensen en effectieve ontwikkeling van organisaties.

Met veel passie en plezier levert BPD resultaatgerichte, zakelijke en individuele opleidingen, trainingen, en coachingsstrajecten.

BPD biedt de meest krachtige methodieken en technieken ter wereld aan op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en communicatie.

BPD onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid, scherp inzicht en creativiteit in denken en doen. BPD blinkt uit door ongeëvenaarde kennis en oog te hebben voor het unieke proces van een ieder die deze inspirerende en effectieve samenwerking aangaat.

Langedijker Sportunie

Op deze website kunt u informatie vinden over de Langedijker Sport Unie, maar ook Smit Sportmassage en GMA Sports.

 

Samenwerking

Ook samenwerken met Soulfire?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.